Please Wait...

Obdelava odpadkov

 

Zdrava mikrobiologija. Stabilna tehnologija.

EKO GEA O ponuja celoten spekter varnih bioloških metod za obdelavo trdnih, tekočih in nevarnih odpadkov. Naše biološko orodje Biocomplex je naša temeljna tehnologija. Uporabljamo ga samostojno ali v okviru naših čistilnih naprav, za odstranitev odpadkov in zmanjšanje stroškov povezanih z odstranjevanjem odpadkov. Naše aplikacije služijo za:

  • Obdelavo odpadnih voda
  • Obdelavo trdnih komunalnih odpadkov in čiščenje izcednih voda
  • Sanacijo tal
  • Razgradnjo in odstranitev blata iz čistilnih naprav
  • Proizvodnjo bioplina - kot opcija za organske odpadke

 

 

 

Možnosti in lastnosti, ki razlikujejo našo tehnologijo od drugih:

Biološko, in situ čiščenje. Vzgajamo velike in raznolike kolonije mikrobov, ki zagotavljajo edinstvene mehanizme za bio-skladiščenje, bio-bogatenje in bio-sanacijo na onesnaženih območjih.

 

Ionska izmenjava. Zmožnost ionske izmenjave v Biocomplex-u zavira proste ione in kovine, zmanjšuje neprijetne vonjave in zagotavlja idealne razmere za zdravo, raznoliko mikrobno aktivnost. Odporna mikrobiloogija zmanjšuje vpliv odpadkov na zemljo, zdrava mikrobiologija pa zahteva ionsko izmenjavo.

 

Tehnologija predobdelave. Naša lastna mehanska tehnologija predobdelave mikronizira velikosti delcev in / ali skoncentrira trdne snovi in na ta način zmanjša količino tekočin, zniža stroške in zmanjša odtis obdelave. Preedobdelava omogoča učinkovito bio-logično čiščenje - pospeši postopke, ki jih uporabljajo mikrobi in narava.

 

Lastni bio-medij. Uporabljamo lasten bio-medij, kjer so naseljeni mikrobi, ki se nahajajo v tekočih odpadkih medtem ko presnavljajo in se razmnožujejo ter tako optimizirajo retencijski čas in zagotavljajo maksimalno učinkovitost. Naš bio-medij je naraven, porozen kremen - idealen za bio-filtracijo in biološko čiščenje.

 

Zeleno. Vrhunska biologija za odpravo odpadkov in čim bolj zelen odtis. EKO GEA ponuja najbolj učinkovito biološko orodje za pospešitev, čiščenje, hranjenje in zaščito biologije ter zagotavlja popolnoma zelene rešitve.

 

 

EKO GEA

EKO GEA, Nejc Đorđić s.p., Ul.M.Grevenbroich 13, 3000 Celje, Slovenija

PE Šempeter, Rimska cesta 98 a, 3311 Šempeter v Savinjski dolini

T: + 386 (0) 3 491 07 60, F: + 386 (0) 3 491 07 61

W: www.ekogea.com , www.h2e.si , www.divinita-global.com

E:  info@ekogea.com